Probleem met een incassobureau?

De afgelopen jaren komen de vele incassobureau’s in ons land met regelmaat in het nieuws. Vaak gaat het om negatieve berichtgeving over vorderingen die niet kloppen en zelfs intimidaties of afpersing. De problematische handelswijze van incassobureau’s is al lang geen uitzondering meer. Dat geldt zowel voor de gevallen waar u beweerdelijk iets verschuldigd bent, maar ook als u de opdrachtgever bent. De beroepsorganisatie kijkt toe hoe steeds sneller en vaker een maatschappelijk probleem ontstaat, waardoor u ook geen gehoor krijgt bij problemen en/of klachten.
Steeds vaker krijgt ons kantoor verzoeken om bijstand te verlenen bij incassogeschillen. Inmiddels hebben wij duizenden gevallen succesvol opgelost door onze klanten niets of veel minder dan de vordering te laten betalen. In ruim honderd gevallen kregen onze klanten zelfs een vergoeding van het incassobureau in plaats van iets te moeten betalen. In de vele gevallen waarbij opdrachtgevers aan incassobureau’s niets terugzagen van geïncasseerde gelden hebben die incassobureau’s door onze interventie alsnog het hele bedrag uitgekeerd, soms met een schadevergoeding om de zaak stil te houden. Daarom kunnen wij ons met trots een specialist op incassogebied noemen.
Heeft u ook een probleem met een incassobureau? Of heeft u onder druk de afgelopen 5 jaar iets betaald aan een incassobureau? Graag horen wij van u en indien mogelijk zullen wij u proberen bij te staan bij het oplossen van dit geschil. Uw melding mag naar het speciaal geopende e-mailadres incassozaken@alitermelius.nl
Neem contact op

Wij zijn op dit moment niet aanwezig, echter kun je via dit formulier een bericht aan ons achterlaten. Wij zullen hier z.s.m. op reageren.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search