Claim verzekeringen mobiele telefoons

Hoe mooi zou het zijn als niemand zich in Nederland meer machteloos hoeft te voelen? Het is onze missie om te vechten voor ieders recht op zo’n samenleving.

VERZEKERINGEN MOBIELE TELEFOONS

schade verzekering telefoon
U

Uw mobiele telefoon, u kunt niet meer zonder. Grote kans dat u daarom een verzekering hebt tegen diefstal, schade en/of verlies. Echter, de kans is groter dat uw verzekeringsmaatschappij nooit uitkeert.

Wat is het probleem?

Totdat ze ertoe gedwongen worden, keren verzekeringsmaatschappijen van mobiele telefoons niets uit. Dat is standaard hun beleid, ook als u in uw recht staat.

Doet u een beroep op uw verzekering, dan wordt u overspoeld met redenen waarom de verzekering u niets hoeft uit te keren. Neemt u daar als klant geen genoegen mee, dan kunt u een klacht indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

De praktijk wijst uit dat het Kifid klanten keer op keer in het gelijk stelt en verzekeringsmaatschappijen en Telecom- bedrijven alsnog dwingen uit te keren. En toch blijft hun beleid ongewijzigd en wordt iedere volgende aanvraag van een klant steevast afgewezen.

Waarom is dit belangrijk?

U wordt stelselmatig en moedwillig onrecht aangedaan. Op grote schaal door grote verzekeringsmaatschappijen die denken ermee weg te komen. Daarbij wordt u nog op een andere manier misleid. Deze verzekeringsmaatschappijen zijn vaak in handen van de bekende telecomgiganten zoals Vodafone en KPN. U denkt weliswaar dat u een verzekering hebt afgesloten bij een onafhankelijke derde partij. Maar u hebt in werkelijkheid te maken met dezelfde telecomaanbieder waar u net uw nieuwe mobieltje van hebt gekocht en die u liever vandaag dan morgen een nieuwe verkoopt.

Wat is de oplossing?

Wij zijn pas tevreden als deze verzekeringsmaatschappijen hun beleid structureel wijzigen zodat uw belang als klant (weer) voorop komt te staan, zoals het hoort. En dat zij dus direct uitkeren als u daar recht op hebt zonder dat u dit hoeft af te dwingen via een geschillencommissie of rechter.

Wat u hieraan kunt doen?

Hebt u te maken gehad met een dergelijke verzekeringskwestie? Claim dan uw recht via onze consumentenclaim ‘Verzekeringen mobiele telefoons’ en zegt het voort. Wij leggen de kwestie dan als massaclaim voor aan de Kifid. Of aan de rechter, mocht dat daarna nog nodig zijn.

Neem contact op

Wij zijn op dit moment niet aanwezig, echter kun je via dit formulier een bericht aan ons achterlaten. Wij zullen hier z.s.m. op reageren.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search