HEEFT U EEN PERSOONLIJK KREDIET BIJ EEN BANK?

Een bedrijf wil soms investeren om te kunnen groeien en consumenten willen verbouwen of een nieuwe auto kopen. Banken geven leningen aan consumenten en bedrijven voor verschillende doeleinden. Als vergoeding betaalt men een hoger bedrag aan de bank dan het geleende bedrag. Die vergoeding heet aan de bank noemt men: rente. De bank dient zich te houden aan strikte nationale en Europese wet- en regelgeving voor het ontvangen van de rente.

 

Door een aantal consumenten zijn wij gevraagd om te onderzoeken of verschillende banken zich wel aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Een team van advocaten en juristen, met zowel kennis van de Nederlandse alsook de Europese wet, is daar druk mee bezig.

 

Als u ook een krediet (lening) bij een bank heeft of heeft gehad dan horen wij dit graag. Mogelijkerwijs heeft de bank -bij overtreding van de regels- te veel rente van u ontvangen en zijn er gronden om dat van de bank terug te vorderen.

 

Uiteraard kunt u uw gegevens vrijblijvend achterlaten. Aanmelden verplicht u dus tot helemaal niets, maar stelt ons wel in de gelegenheid om de kwestie goed te onderzoeken en u uiteindelijk te berichten of wij iets voor u kunnen betekenen. Klik hier voor het achterlaten van uw gegevens.

 

Wij zijn er om uw probleem op te lossen! Dat geldt ook voor de problemen waarvan u niet eens weet heeft.

 

Team Aliter Melius

Neem contact op

Wij zijn op dit moment niet aanwezig, echter kun je via dit formulier een bericht aan ons achterlaten. Wij zullen hier z.s.m. op reageren.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search